PRODUKT ARCHIWALNY
multicooker crock-pot turbo express csc062x

Producent: crock_pot

multicooker crock-pot turbo express csc062x

Cena od: 749,00

Porównaj ceny w innych sklepach:


crockpot.pl 749,00


Multicooker Crockpot Turbo Express CSC062X

14 w 1 plus funkcja turbo - funkcja turbo gotuje o 40% szybciej*
pokrętło łatwego uwalniania pary –
panel cyfrowy z paskiem stanu nagrzewania
funkcja Manual i timer z możliwością opóźnionego startu
zapewniają pełną kontrolę
funkcja automatycznego podtrzymywania ciepła
misa z powłoką nieprzywierającą, odporna na przywieranie potraw, łatwa w utrzymaniu czystości (można ją myć w zmywarce)
pojemność 5,6 l umożliwia przygotowanie ponad 7 porcji
akcesoria w zestawie: łyżka do mieszania, stojak do gotowania na parze i stojak do sous vide

*w porównaniu do gotowania w Crockpot CSC062/CSC062X przy użyciu trybu wysokiego ciśnienia. Crockpot Turbo Express Multicooker posiada 14 automatycznych funkcji gotowania w 1, w tym tryb super szybki – Turbo, ustawienie, które pozwala przygotować posiłki 40% szybciej*, dzięki czemu mniej czasu spędzisz w kuchni. Łatwo przygotujesz każdy przepis z menu - czy sous vide, danie gotowane na parze, podsmażane, gotowane pod ciśnieniem lub wolnowarzone. Dzięki misie z nieprzywierającą powłoką o pojemności 5,6l w łatwy sposób zadbasz o porządek – misę można myć w zmywarce. Multicooker Crockpot Express Turbo posiada pasek stanu, który wskazuje, kiedy osiągnięte zostanie żądane ciśnienie/temperatura. Proste pokrętło uwalniania pary na utrzymanie rąk z dala od pary, podczas zwalniania ciśnienia. Pokrętło znajduje się na przodzie pokrywy, z dala od wylotu pary. *w porównaniu do gotowania w Crockpot CSC062/CSC062X przy użyciu trybu wysokiego ciśnienia.


Wszechstronne gotowanie 14 w 1:

gotowanie pod ciśnieniem
wolne gotowanie
Sous Vide
sterylizacja
duszenie
podsmażanie/ Saute
gotowanie na parze
jogurt
deser
zupa
ryż/kasza
mięso/drób
fasola/chilli
funkcja Keep Warm (podtrzymywanie ciepła)



Funkcja gotowania Sous Vide:
Proces gotowania metodą sous vide polega na próżniowym zamknięciu żywności a następnie, zanurzeniu jej w wodzie podgrzanej do precyzyjnej temperatury, która nigdy nie przekracza 100°C i utrzymaniu tej temperatury przez określony czas, w celu uzyskania jednolitych, delikatnych rezultatów gotowania.

Multicooker Crockpot Express Turbo posiada precyzyjną regulację temperatury w zakresie 24-90ºC z przyrostem o 1ºC.
Regulowany czas gotowania w zakresie 0:05-24:00.
Stojak do gotowania metodą Sous Vide pozwala na umieszczenie poszczególnych porcji żywności w wodzie, zapewniając oddzielenie żywności w celu uzyskania równomiernych rezultatów gotowania. Większe produkty można umieszczać bezpośrednio w garnku.
Idealny do gotowania mięsa, ryb, warzyw, jajek sadzonych i innych potraw.



Funkcja sterylizacji:
Sterylizuj butelki dla niemowląt, wekuj słoiki z dżemem itp. Domyślne ustawienie: 30 minut / niskie ciśnienie


Funkcja duszenie:
Wybierz spośród 2 ustawień: HIGH = szybkie gotowanie LOW = delikatne gotowanie na wolnym ogniu Zaleca się doprowadzenie płynu do wrzenia, a następnie zredukowanie go do duszenia na ustawieniu LOW Domyślne ustawienie: 15 minut / niska temperatura Doskonałe do zup, sosów i makaronów

Zobacz również