Producent: agnex_krzysztof_wierzbicki
bio cukier waniliowy 20g amylon
Cena od: 3,59 zł
Porównaj ceny w innych sklepach:
sklepagnex.pl | 3,59 zł |
Cukier waniliowy BIO, który w swoim składzie zawiera cukier trzcinowy i naturalną mieloną wanilię, jest produkowany ze składników ekologicznych. Zazwyczaj stosuje się go do wypieków, w celu dodania wyjątkowego waniliowego aromatu i posmaku do ciast, deserów, a także napojów. Najczęściej jest wykorzystywany jako główny składnik do ucierania mas i produkcji domowych lodów waniliowych. Składniki: Cukier trzcinowy*, mielona wanilia Bourbon* (min. 1,5%).*składniki pochodzące z upraw ekologicznych Kraj pochodzenia: Czechy Sposób użycia: Dodawać do deserów i ciast według upodobania. Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian. Tabela wartości odżywczych Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna w 100g produktu: 398 kcal / 1 692 kJ Tłuszcz, w tym: 0,2 g - kwasy nasycone 0 g Węglowodany, w tym: 98 g - cukry 86 g Białko 0,1 g Sól 0,01 g