grill gazowy lx plus d seria 2 3000006589 campingaz

Producent: campingaz

grill gazowy lx plus d seria 2 3000006589 campingaz

Cena od: 1 700,00

Porównaj ceny w innych sklepach:


toursport.pl 1 700,00
Grill gazowy LX Plus D Seria 2 Campingaz to kompaktowy grill, idealny na długie spotkania w ogrodzie. Grill gazowy Campingaz LX Plus D Seria 2 posiada dużą powierzchnię grillowania, profesjonalne wyposażenie, a także atrakcyjny wygląd. Grill wyposażony jest w 2 płaskie palniki, które zapewniają moc grzewczą 7,5 kW, wykonane ze stali aluminiowanej umożliwiające niezależne grillowanie tylko na połowie lub na całej powierzchni.Grill gazowy LX Plus D Seria 2 Campingaz - specyfikacja:

Powierzchnia gotowania: 2100 cm²
Wymiary gotowania: 60 x 35 cm
Palnik: stal aluminiowana
Liczba palników: 2
Moc: 7,5 kW
Zużycie gazu : 546 g/h
Materiał powierzchni do gotowania: emaliowana stal tłoczona
Konfiguracja powierzchni do gotowania: ruszt
Wysokość gotowania: 87 cm
Zapłon: Piezo
Termometr: tak
Składane stoliki boczne: 2
Palnik boczny: brak
Materiał pokrywy: stal
Materiał wózka: stal
Konfiguracja wózka: 2 drzwi, boki zamknięte
Koła: 2
Waga: 28.4 kg
Wymiary (otwarty): 125 x 66 x 135 cm (szer. x gł. x wys.)
Wymiary (zamknięty): 87 x 51 x 109 cm (szer. x gł. x wys.)


Technologie Campingaz:
PŁASKIE PALNIKI (SERIA 2) - palniki grilla zaprojektowane w taki sposób, aby zapewnić możliwie niewielkie zużycie gazu przy zachowaniu wysokiej wydajności. Płaskie palniki wykonano z aluminiowanej stali, a w modelu EXS zastosowano stal nierdzewną, aby jeszcze bardziej zwiększyć ich wytrzymałość.ZAPALARKA PIEZOELEKTRYCZNA - jest to rodzaj zapalnika stosowanego w grillach gazowych, polegającego na wytworzeniu wyładowania elektrycznego zapalającego gaz poprzez kilkukrotne wciśnięcie guzika.SKŁADANE PÓŁKI BOCZNE - możliwość złożenia półek bocznych pozwala nam zaoszczędzić miejsce w garażu, czy podczas samego grillowaniaTERMOMETR - wbudowany w grill termometr pozwala nam dokładniej gospodarować ciepłem pochodzącym z palników, oraz informuje nas o osiągnięciu optymalnej temperatury grillowania dla różnych rodzajów potraw.

Zobacz również